1. Luxurious holiday homes in North Holland
 2. Facilities for all ages
 3. Situated at the IJsselmeer

Holiday home in North Holland

Medemblik is a town in West Frisia, located at the IJsselmeer. A beautiful place for a holiday home in North Holland. From Medemblik, you can go on all kinds of outings. The area offers activities to engage in as well as attractions to admire. There are various museums, nature areas and monuments that are all worth a visit. There are plenty of activities available for young guests as well.

 
Book a holiday home in North Holland
 

Vakantiehuis aan het water in Noord-Holland

Een vakantiehuis huren in Noord-Holland en vervolgens de omgeving ontdekken? Vanuit Medemblik kunt u allerlei uitstapjes ondernemen. In de nabije omgeving zijn diverse musea, natuurgebieden en monumenten te bezoeken. Werp een blik in de Middeleeuwen bij Kasteel Radboud of proef letterlijk de sfeer van vroeger bij Bakkerij Museum De Oude Bakkerij. Dagelijks vinden hier koek-, marsepein- en chocolade demonstraties plaats. Leuk (en lekker) voor jong en oud! Het museum is niet voor niets verkozen tot het leukste kinder- en familiemuseum van Nederland. Ook een bezoekje aan de bruisende hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken. Op slechts 50 minuutjes rijden ligt Amsterdam, waar je het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of het Van Gogh Museum kunt bezoeken. De mogelijkheden voor uitstapjes vanaf uw vakantiehuisje in Noord-Holland zijn enorm. Op het park maakt u eindeloos gebruik van het verwarmde binnenzwembad, de fiets- en skelterverhuur, het zandstrand, de sportmogelijkheden en de speeltuinen. Ontdek de prachtige provincie en profiteer van de parkfaciliteiten vanaf uw vakantiehuis in Noord-Holland. 

Parkfaciliteiten

 • Verwarmd binnenzwembad
 • Boot- en kanoverhuur
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Zandstrand
 • Brasserie 't Stolpje
 • Animatie (in de zomervakantie)
 • Aquafitness, voetbal, beachvolleybal en tennis
 • Speeltuinen met airtrampoline
 • Gratis WiFi op het hele park

Vakantiehuis voor 4 en 6 personen

Bungalowpark Zuiderzee beschikt over meerdere vakantiehuizen voor 4 en 6 personen. Mede dankzij het verwarmde binnenzwembad en de speeltuinen biedt het bungalowpark veel vertier voor de kinderen. De vakantiehuizen zijn dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend. Elk vakantiehuis beschikt over wellness faciliteiten. Bij beide vakantiehuizen treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en een aantal huizen beschikken over een ligbad. Bij elk vakantiehuis beschikt u bovendien over een privé aanlegsteiger voor een boot, zodat u gemakkelijk de prachtige wateren in de omgeving van Medemblik kunt ontdekken.

 
Boek een vakantiehuis in Noord-Holland
 
Vakantiehuis Noord Holland
 
Luxe vakantiehuis Noord Holland
 
Vakantiehuis huren Noord Holland