1. Child-friendly holiday park in North Holland
  2. Luxurious bungalows
  3. Facilities for all ages

Vacation in North Holland

Are you looking for an address for a vacation in North Holland? Our holiday bungalows are ideal for a (short) vacation in order to unwind. Bungalow Park Zuiderzee is a holiday park in North Holland, situated directly at the IJsselmeer. The magnificent nature areas around Medemblik will allow you to relax in peace. The forests and waters are perfect for a long trip, whether on foot, by bicycle or by boat. A vacation in North Holland allows you to get away from hectic everyday life for a while.

 
Book your vacation in North Holland now
 

Vakantiepark in Noord-Holland aan het water

De omgeving in Noord-Holland heeft enorm veel te bieden. Bezoek de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik; maak de historische driehoek van Hoorn, Medemblik en Enkhuizen per stoomtram, trein en boot. Een ideaal uitje voor het hele gezin! Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook zeker aan aanrader. Leer over de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het IJsselmeer via historische gebouwen in het buitenmuseum en thematische tentoonstellingen in het binnenmuseum. Bent u een watersportliefhebber en kiest u voor een huisje huren in Noord-Holland? Dan zit u helemaal goed, want de mogelijkheden om te zeilen, surfen of varen zijn enorm. Huur een fluisterboot, motorboot of sloep op het vakantiepark en voel de vrijheid op het water! Daarna kunt u heerlijk luieren op het zandstrand en in het overdekte zwembad met glijbaan. Geniet van een hapje en drankje bij Brasserie ‘t Stolpje, terwijl de kinderen het park over crossen op de skelters. Een vakantiehuis huren in Noord-Holland bezorgt u een onvergetelijke vakantie! Alle faciliteiten van Bungalowpark Zuiderzee op een rijtje:

  • Verwarmd binnenzwembad
  • Boot- en kanoverhuur
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Zandstrand
  • Brasserie 't Stolpje
  • Animatie (in de zomervakantie)
  • Aquafitness, voetbal, beachvolleybal en tennis
  • Speeltuinen met airtrampoline
 
Boek een vakantiehuis aan het water
 

Services

There is a lot to do at the park for both young and old. From relaxation to action... You can find it here!

Attractions

There are many fun and educational attractions to visit in the area. We have listed a number of tips for you:

On the water

You will find both action and relaxation on the water. In the watery environment of Bungalow Park Zuiderzee, both young and old can indulge themselves.